هفته سلامت مردان

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۷۸۸ اسلایدر اصلی اطلاعیه ها
هفته ملی سلامت مردان ایران (سما) همه ساله در اولین هفته اسفند ماه برگزار می گردد. در سال جاری این رویداد در شرایطی برگزار می شود که هم چنان با همه گیری کووید ۱۹ و ورود سویه جدید اُمیکرون مواجه هستیم. شواهد علمی حاکی از آن است که سلامتی و حیات مردان بیشتر در معرض خطر می باشد و در کل جهان میزان ابتلا و مرگ ومیر مردان از بیماری کووید ۱۹ بنابه دلایل بیولوژیکی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نسبت به زنان بالاتر است. در چنین شرایطی توجه به موضوع سلامتی مردان از اهمیت بالایی برخوردار است و هفته سلامت مردان ایران (سما) فرصت مناسبی برای اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه و دولت در خصوص توجه به سلامت مردان در خانواده و جامعه می باشد. به طور کلی با اطلاع رسانی، تلاش برای افزایش آگاهی مردان و تشویق آنان به مشارکت در توسعه برنامه های بهداشتی پایه و واکسیناسیون می تواند به عبور جامعه از این بحران کمک نماید. باتوجه به همه موارد پیشگفت، انتظار می رود در هفته مزکور به امر مهم واکسیناسیون و مهار کرونا برای حفظ سلامت مردان توجه ویژه ای معطوف گردد شعار و روز شمار هفته مذکور به شرح زیر می باشد: "مشارکت مردان، واکسیناسیون حداکثری(کرونا)، محافظت جمعی" یکشنبه ۱ اسفند: باورهای نادرست در زمینه واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ دوشنبه ۲ اسفند: پاندمی کووید ۱۹ و سلامت روان مردان سه شنبه ۳ اسفند: سلامت باروری مردان و جوانی جمعیت چهارشنبه ۴ اسفند: مولفه های اجتماعی مرتبط با سلامت مردان پنج شنبه ۵ اسفند: کنترل عوامل خطر کرونا در محیط کار جمعه ۶ اسفند: سواد سلامت و نقش آن در سلامت مردان شنبه ۷ اسفند: نقش شیوه زندگی سالم در پیش گیری از سرطان های شایع مردان با توجه به اینکه درصد قابل توجهی از جمعیت کارگری شهرستان ساوه را مردان تشکیل می دهند؛ لذا فرصت مناسبی جهت آموزش و ارتقاء سلامت این گروه فراهم شده است و انتظار می رود فعالیت خانه های بهداشت کارگری صنایع در این هفته با محور توجه به سلامت مردان انجام گردد.
هفته سلامت مردان

کلید واژه ها: سلامت مردان