واکسیناسیون کوید ۱۹ (دوز یادآور)

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۱ کد : ۲۱۹۸ اسلایدر اصلی اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۱۶
⁉️واکسیناسیون کرونا در مراکز و پایگاههای روستایی و شهری دانشکده علوم پزشکی ساوه ✔️واکسیناسیون کرونا در تمام مراکز و پایگاههای شهری و روستایی تحت پوشش دانشکده علوم پرشکی انجام می‌شود. ✔️در تمام ساعات فعالیت مراکز و پایگاهها (۸-۱۳:۳۰) واکسن کرونا تزریق می‌گردد. ✔️ واکسن سینوفارم در تمام مراکز موجود است. ✔️واکسنهای برکت، اسپایکوژن، نورا، فخراوک، کووپارس رازی، پاستووکوک فقط در مراکز مصطفی‌خمینی و چمران موجود می‌باشد. ✔️واکسن آسترازنکا فقط درمراکز مصطفی‌خمینی، چمران، وزیری، رحماندوست به مدت ده روز(به دلیل اتمام تاریخ مصرف) تا اطلاع ثانوی موجود است. ✔️افراد بالای ۱۸ سال که حداقل ۶ ماه از واکسن آنها گذشته است میتوانند نوبت بعدی را دریافت کنند. ✔️دوز یادآور برای افراد ۱۲-۱۸ سال که دارای بیماری زمینه‌ای و نقص سیستم ایمنی هستند فقط با نامه تایید پزشک توصیه می‌گردد. ✔️نوع واکسن دوز یادآور در تمام واکسنها (به جز فخراوک) ترجیحا واکسن نوترکیب یا پلتفرم مشابه نوبتهای قبلی می‌باشد ولی تزریق تمامی واکسنها ( به جز فخراوک) برای دوز یادآور منعی ندارد. ✔️دوز یادآور برای واکسن فخراوک فقط فخراوک و سینوفارم می باشد.

نظر شما :