واکسیناسیون کوید ۱۹ (دوز یادآور)

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۱ کد : ۲۲۰۰ اسلایدر اصلی اطلاعیه ها
⁉️واکسیناسیون کرونا در مراکز و پایگاههای روستایی و شهری دانشکده علوم پزشکی ساوه واکسیناسیون کرونا در تمام مراکز و پایگاههای شهری و روستایی تحت پوشش دانشکده علوم پرشکی انجام می‌شود. در تمام ساعات فعالیت مراکز و پایگاهها (۸-۱۳:۳۰) واکسن کرونا تزریق می‌گردد. واکسن سینوفارم در تمام مراکز موجود است. واکسنهای برکت، اسپایکوژن، نورا، فخراوک، کووپارس رازی، پاستووکوک فقط در مراکز مصطفی‌خمینی و چمران موجود می‌باشد. واکسن آسترازنکا فقط درمراکز مصطفی‌خمینی، چمران، وزیری، رحماندوست به مدت ده روز(به دلیل اتمام تاریخ مصرف) تا اطلاع ثانوی موجود است. افراد بالای ۱۸ سال که حداقل ۶ ماه از واکسن آنها گذشته است میتوانند نوبت بعدی را دریافت کنند. دوز یادآور برای افراد ۱۲-۱۸ سال که دارای بیماری زمینه‌ای و نقص سیستم ایمنی هستند فقط با نامه تایید پزشک توصیه می‌گردد. نوع واکسن دوز یادآور در تمام واکسنها (به جز فخراوک) ترجیحا واکسن نوترکیب یا پلتفرم مشابه نوبتهای قبلی می‌باشد ولی تزریق تمامی واکسنها ( به جز فخراوک) برای دوز یادآور منعی ندارد. دوز یادآور برای واکسن فخراوک فقط فخراوک و سینوفارم می باشد.
واکسیناسیون کوید ۱۹ (دوز یادآور)