۰۷ تیر ۱۴۰۰
از آنجایی که نیروی انسانی شاغل در محیط های کار یکی از مهمترین سرمایه های هر جامعه است ، آموزش کارکنان در زمینه اصول صحیح تغذیه و پیروی از یک برنامه غذایی مناسب نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه، پیشگیری از بیماریها و افزایش بهره وری کارکنان دارد. با توجه به انتخاب دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان پایلوت کشوری « اجرای برنامه بهبود تغذیه در محیط کار» اولین جلسه هماهنگی با حضور دکتر عزتیان (عضو دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت)، دکتر کریمی (معاون بهداشتی دانشکده) و مدیران گروه های بهداشت حرفه ای ، تغذیه و آموزش سلامت معاونت بهداشتی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶در سالن SDH دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
طی این جلسه در مورد اهمیت برنامه تغذیه کارکنان، چالش های اجرای برنامه و رویه اجرایی آن گفتگو شد.
همچنین در این جلسه مدیران بهداشت حرفه ای صنایع شهرستان شامل (بهتام، عالیفرد، قوطی سازی آلومینیوم کاوه، تجارت شرق ایندستریز، زرین جم ماینا ) و مسئول تغذیه و مسئول بهداشت حرفه ای بیمارستان شهید مدرس نیز حضور داشتند و در خصوص وضعیت شیوع بیماری های غیرواگیر و برنامه های سازمان خود در زمینه بهبود تغذیه کارکنان صحبت کردند.
در نهایت مقرر شد برنامه «تغذیه سالم در محیط کار» در صنایع داوطلب بصورت پایلوت اجرا و نتایج آن ارزیابی شود.
ادامه مطلب