شرایط بازگشت بکار بیماران کوید ۱۹
شرایط بازگشت بکار بیماران مبتلا به کوید ۱۹ پس از پایان استراحت پزشکی مطابق با نسخه نهم راهنمای تشخیص و درمان بیماری کوید ۱۹ اعلام گردید.
ادامه مطلبشرایط بازگشت بکار بیماران مبتلا به کوید ۱۹ پس از پایان استراحت پزشکی مطابق با نسخه نهم راهنمای تشخیص و درمان بیماری کوید ۱۹ اعلام گردید.
ادامه مطلبروز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۱۰ جلسه آموزشی با موضوع «ارزیابی مواجهه با مواد شیمیایی» برای گروه هدف مسئولین فنی شرکت های خصوصی ارائه دهنده خدمات بهداشت حرفه ای برگزار شد. لازم به توضیح است طی روزهای آینده این موضوع در قالب کارگاه آموزشی برای گروه هدف مسئولین بهداشت حرفه ای صنایع برگزار خواهد شد.
ادامه مطلباز آنجایی که نیروی انسانی شاغل در محیط های کار یکی از مهمترین سرمایه های هر جامعه است ، آموزش کارکنان در زمینه اصول صحیح تغذیه و پیروی از یک برنامه غذایی مناسب نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه، پیشگیری از بیماریها و افزایش بهره وری کارکنان دارد. با توجه به انتخاب دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان پایلوت کشوری « اجرای برنامه بهبود تغذیه در محیط کار» اولین جلسه هماهنگی با حضور دکتر عزتیان (عضو دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت)، دکتر کریمی (معاون بهداشتی دانشکده) و مدیران گروه های بهداشت حرفه ای ، تغذیه و آموزش سلامت معاونت بهداشتی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶در سالن SDH دانشکده علوم پزشکی برگزار شد. طی این جلسه در مورد اهمیت برنامه تغذیه کارکنان، چالش های اجرای برنامه و رویه اجرایی آن گفتگو شد. همچنین در این جلسه مدیران بهداشت حرفه ای صنایع شهرستان شامل (بهتام، عالیفرد، قوطی سازی آلومینیوم کاوه، تجارت شرق ایندستریز، زرین جم ماینا ) و مسئول تغذیه و مسئول بهداشت حرفه ای بیمارستان شهید مدرس نیز حضور داشتند و در خصوص وضعیت شیوع بیماری های غیرواگیر و برنامه های سازمان خود در زمینه بهبود تغذیه کارکنان صحبت کردند. در نهایت مقرر شد برنامه «تغذیه سالم در محیط کار» در صنایع داوطلب بصورت پایلوت اجرا و نتایج آن ارزیابی شود.
ادامه مطلباین جلسه با هدف تشریح وظایف کارشناسان بهداشت حرفه ای جدید صنایع برگزار خواهد شد. جهت افراد شرکت کننده به صورت تلفنی اطلاع رسانی گردیده است.
ادامه مطلب